diumenge, 11 d’octubre del 2015

Recepta 2


BRAÇ DE GITANO

Ingredients:

  • 3 ous
  • 100 gr de farina
  • 100 gr de sucre
  • llevat
  • vainilla amb pols o pela de llimona (optatiu)

Preparació:

- Separem les clares dels rovells dels ous.

- Muntarem les clares a punt de neu.

- A les clares li afegirem el sucre i la vainilla o la pela de llimona, si es vol.

- A la barreja que hem fet li afegim els rovells dels ous i també tornem a remanar.

- Finalment hi afegim la farina i el llevat. Ho barregem tot amb compte.

- Posarem un paper de forn a la safata del forn i hi posarem la massa.

- Ho courem al forn a 180º uns 10'.

- Quan traiem el braç del forn, encara calent, l'enrotllem i el deixem refredar .
- Tot seguit ja el podem fercir del què volgeu : nata, xocolata, crema, nocilla...

BON PROFIT!



2 comentaris: